Glazenwassers- en gevelreinigingsvakbeurs

  • Osman

    Glazenwasserij vakbeurs

    Doel

    De landelijke lancering van het Glazenwassersvakbeurs onder ondernemers en daarmee een intensieve geconcentreerde tweedaagse informatie- & wervingsinspanning. Als tweede doelstelling wordt via de Glazenwassersvakbeurs de professionalisering van in het bijzonder zzp’ers –zijnde de primaire doelgroep van het Glazenwassersregister gestimuleerd.

    Inhoud/opzet

    Door werving op een centrale ontmoetingspunt wordt getracht zo snel mogelijk tot een landelijke dekking van het Glazenwassersregister te komen. Het stimuleren van de professionalisering van de zzp’er vindt plaats via twee instrumenten op het zogeheten ZZP Plein:

    -informatievoorziening over professioneel ondernemen, microkrediet en coaching door samenwerking van het HBA met Qredits (Ministerie EZ en bankwezen);

    -informatievoorziening over Arbeidsomstandigheden i.c. Veilig Werken op Hoogte d.m.v. de HBA Road Mobiel Veilig op de Hoogte.

    Meer informatie: http://www.glazenwassenamsterdam.nl/glazenwassers-en-gevelreinigingsvakbeurs/

    Groet,

    http://glazenwassenamsterdam.nl

  • henk

    PRONKEN MET ANDERMANS VEREN,

    Erg goedkoop om op deze manier reclame te maken voor je eigen toko.

    Heb dan minimaal het fatsoen om de URL's te vermelden van de echte instanties en bedrijven die achter deze initiatieven voor de branche zitten