romac, slechtevervaring

  • nico

    Goede dag, heb al een hele tijd geleden bij romac een trolley gekocht om ook op lastige plekken te kunnen telewashen. Deze was vanaf het begin niet goed, maar de fa. Romac houdt een oplossing af, of reageerd helemaal niet. Zijn er meer mensen die dit soort ervaringen met ze hebben. ?

    Groeten Nico

  • enrico

    Nico,

    zeer moeilijk om op jouw opmerking objectief te reageren. over iedere leverancier gaan wel eens minder goede uitspraken en ertegenover staan ook veel goede referenties dus ook bij Romac.

    Vaak is er ook spraken van onduidelijke afspraken onderling, of onduidelijke wensen van klanten. Dit kan dus allerlei vervelende resultaten opleveren waar de leverancier niet altijd schuld aan is, of iets aan kan doen.

    de trolley was dit een nieuwe of een gebruikte?

    welke stelen wou je er bij en welke hoogte?

    is de pompdruk geschikt voor de steel en de lengte van de slang?

    is de accu capaciteit hoog genoeg?

    Al deze variabele kunnen een goede werking beinvloeden, en dus zou je eerst duidelijk moeten maken wat er verkeerd gaat en waardoor en dan pas kan gezegd waar de fout zit en aan wie dit ligt. Wanneer jij dus bv een veel hogere steel met langere slang gebruikt dan de pomp aan kan (de meest voorkomende fout) dan hoeft dit niet aan de leverancier te liggen, en alleen een zwaardere pomp kan dit verhelpen. Als Romac dit dan aangeeft en jij dit niet wil of financieel te duur vindt dan is er natuurlijk een probleem dat je ook via dit forum niet oplost.

    PS voor dat iemand iets anders gaat beweren. Ik heb geen belang bij Romac of welke andere leverancier dan ook, maar krijg vaker de vraag waarom wij bijna geen problemen hebben met leveranciers. Het antwoord is dan altijd: dat wij weten wat we willen, technisch ook alles op een rijtje zetten en nooit zomaar de “gouden praatjes” van leveranciers en vertegenwoordigers zomaar geloven.