vragen

  • Jeroen

    Hoi. Ik ben mij op dit moment aan het orienteren in de schoonmaakbranche. Ben aan het uizoeken hoe ik mijn kansen op een full-time baan kan vergroten. Via de SVS-website heb ik een overzicht van de cursussen/opleidingen gekregen. Wat ik graag zou willen weten is hoe je de meeste kansen hebt in deze branche. Ik sta dan open voor het werk in kantoren/gebouwen en in de specialistische schoonmaak. Heb ook al redelijk wat ervaring, maar dat waren vaak (gecombineerde) part-time functies, op oproepbasis. Het schoonmaakwerk is me toch nog toe goed bevallen, en ik wil er graag in verder. Ik zit zelf meer te denken aan cursussen, om daarmee te beginnen. Maar welke? Waar is op dit moment, en in de toekomst veel vraag naar?

    Als iemand iets weet wil ik het graag horen.

    Bij voorbaat dank.

    Jeroen

  • nico

    Je zou kunnen beginnen met de basiscursus schoonmaken, en daarna b.v. de vloerenopleiding, goede vloerspecialisten is wel vraag naar.

    succes Nico

  • Jansen

    Ga solliciteren bij een Grote organisaties Bijv. ISS, HAGO deze zijn landelijk.

    Op hun site hebben zij een sollicitatieformulier vul deze in of bel met ze, leg hen uit wat jij graag wilt passen jullie bijelkaar dan kan jij deze cursussen volgen op hun kosten (deze worden toch weer vergoed) dus beide partijen hebben hier profijt van.

    Ga eens kijken bij verschillende schoonmaakbedrijven op hun internetsite daar kan je al zien hoe men werkt en /of men werk voor jouw heeft.