Vlekken in matras

  • Jon

    Hallo,

    Sinds afgelopen zaterdag zit ik met een vervelend probleem. Eens per jaar komt mijn broer logeren en afgelopen zaterdag is er iets gebeurd waar ik me geen raad mee weet. Hopelijk weet iemand op dit forum wat ik kan doen… Mijn broer heeft s'nachts zonder dat hij dat doorhad in het logeerbed gepoept. Een drol zou wel makkelijk op te ruimen zijn maar hij heeft hoe gek dit ook klinkt het hele bed ondergepoept. Zaterdag avond chinees besteld maar ik zelf had zelf geen last van diaree. Hij wel helaas…

    Ik heb in eerste instantie geprobeerd het met water en sop, en later cilit bang het geprobeerd schoon te maken. Tot mijn grote verbazing zijn de vlekken alleen maar erger geworden en weet ik niet wat ik moet doen. Ik ben echt ten einde raad, mijn man en ik hebben namelijk het matras in kwestie recent gekocht. Het was een vrij duur matras en we hebben eigenlijk geen geld voor een nieuwe. Door persoonlijke omstandigheden van mijn broer is het onmogelijk om het matras te laten vergoeden.

    We zijn benieuwd naar tips om het schoon te krijgen.

    Alvast bedankt voor jullie hulp.

    grt

    Jon

    Post was bewerkt op 25-02-2019 01:23 door Jon

  • Xavier

    Zelf heb ik vaak ook last van vieze bedden of banken. Zelf koop ik altijd een hele hoop verschillende schoonmaakmidddelen waar op de verpakking staat aangegeven waar het voor dient. Dit probeer ik dan gewoon uit. Via http://https://www.folderbode.nl kijk ik wat in de aanbieding is, om zo toch nog voordelig uit te zijn!